Telefon

Çerez Politikası

 

ÇEREZ POLİTİKASI

 

ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ olarak web sitelerimizi ziyaretleriniz sırasında deneyiminizi geliştirmek için çerezlerden faydalanıyoruz. Bu teknolojilerin kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenmesi hakkında daha detaylı bilgi almak için  www.altinkure.k12.tr  adresinde yer alan “Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metninin” içeriğini okumanızı tavsiye ederiz.

 

Çerez Nedir?

Çerez, size daha hızlı ve güvenli bir deneyim sağlamak amacıyla internet sitelerinin bilgisayarınıza bıraktığı tanımlama dosyalarıdır. Sitemizi tekrar ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızı tanımamızı, ihtiyaçlarınıza uygun ve size özel hizmetleri daha çabuk sunmamızı sağlarlar.

 

Neden Çerez Kullanıyoruz?

• İnternet sitemiz üzerinde daha sonraki ziyaretlerinizde kullanıcı deneyimlerini iyileştirmek,

• İnternet sitemizin fonksiyonlarını iyileştirmemize yardımcı olacak analizleri ve istatistikleri oluşturmak,

• Hesaplama araçlarına girilen bilgileri kayıt altında tutmak,

• Kullanım alışkanlıklarınız çerçevesi de şirketimiz ürün ve hizmetlerimizi tercihlerinize uygun olacak şekilde sizlere sunabilmek, internet sitemizi kişiselleştirebilmek,

• Daha etkin pazarlama faaliyetleri gerçekleştirmek amacıyla çerez kullanıyoruz.

 

İnternet sitemizde “Geçici Çerezler” ve “Kalıcı Çerezler” olmak üzere iki tür çerez kullanılmaktadır.

Geçici çerezler sitemizde geçirdiğiniz süre boyunca aktif olurlar ve internet sitesinden ayrıldığınızda bilgisayarınızdan silinirler.

 

Kalıcı çerezler ise internet sitemizi ziyaret ettiğinizde oluşturulur, siz silinceye veya süreleri doluncaya kadar sabit diskinizde kalırlar. Kalıcı çerezler size ayarlarınız ile uyumlu kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmamız için yardımcı olurlar. Kalıcı ve Geçici Çerezler bilgisayarınızda veya dosyalarınızda depolanan kişisel verileriniz de dâhil olmak üzere kullanıcılara ait gizli bilgileri toplamazlar.

 

Geçici Çerezleri Nerelerde Kullanıyoruz?

Geçici çerezleri; “Eğitim Teklifi” ve “Eğitim Detay” sayfalarında, sizin otomatik bir yazılım değil gerçek bir insan olduğunuzu doğrulamak için kullanılan “Captcha” resmi uygulamasında ve “Teklif Hesaplama” uygulamasında kullanıyoruz.

 

Kalıcı Çerezleri Nerelerde Kullanıyoruz?

Kalıcı Çerezleri; hesaplama araçlarında, kişisel verilerde, son gezilen sayfalarda, bannerlarda, “Teklif Talep” sayfasında bulunan il ve ilçe tanımlamalarında ve “Survey” alanında ankete katılanlar için kullanıyoruz.

 

Kullandığımız Çerez Türleri ve Açıklamaları

Oturum Çerezleri

İnternet sayfaları arasında bilgi taşınması ve kullanıcı tarafından girilen bilgilerin sistemsel olarak hatırlanması gibi çeşitli özelliklerden faydalanmaya olanak sağlayan çerezlerdir ve internet sitesine ait fonksiyonların düzgün bir şekilde işleyebilmesi için gereklidir.

 

Performans Çerezleri

Sayfaların ziyaret edilme frekansı, olası hata iletileri, kullanıcıların ilgili sayfada harcadıkları toplam zaman ile birlikte siteyi kullanım desenleri konularında bilgi toplayan çerezlerdir. İnternet sitesinin performansını artırma amacıyla kullanılmaktadır.

 

Fonksiyonel Çerezler

Kullanıcıya kolaylık sağlanması amacıyla önceden seçili olan seçeneklerin hatırlatılmasını sağlayan çerezlerdir. Kullanıcılara gelişmiş internet özellikleri sağlanmasını hedeflemektedir.

 

Operasyonel Amaçlı Çerezler

Sistemlerinin idaresi ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, bu sitedeki fonksiyonlardan yararlanmayı sağlayan veyahut düzensiz davranışları tespit eden çerezlerdir.

 

Reklam ve Üçüncü Taraf Çerezleri 

Üçüncü parti tedarikçilere ait çerezlerdir. İnternet sitesindeki bazı fonksiyonların kullanımına ve reklam takibinin yapılmasına olanak sağlamaktadır

 

Çerezlerin Kullanımını Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ kullandığı çerezlerde müşterilerine, kullanıcılarına ait gizli bilgileri saklamaz. İnternet tarayıcıları, çerezleri otomatik olarak kabul edecek şekilde ön tanımlıdır. Ancak çerezleri dilediğiniz gibi kontrol edebilir veya silebilirsiniz. Çerezleri yönetmek tarayıcıdan tarayıcıya farklılık gösterir. Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Çerez yönetim ayarları tarayıcıdan tarayıcıya farklılık göstermekte ve modern tarayıcıların yardım menüleri altında çerezlere ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır.

Çerezlerinizi yönetmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz. Çerezleri tamamen engellemeyi tercih ederseniz ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ne ait internet siteleri düzgün çalışmayabilir ya da size özel fırsatları göremeyebilirsiniz.

 

Adobe Analytics

 

http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html Bu bağlantı yeni sekmede açılacak.

 

AOL https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser Bu bağlantı yeni sekmede açılacak.

 

Countly http://count.ly/legal/cookie-policy Bu bağlantı yeni sekmede açılacak. Google Adwords

 

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en Bu bağlantı yeni sekmede açılacak.

 

Google Analytics

 

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout Bu bağlantı yeni sekmede açılacak.

 

Google Chrome

 

http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647 Bu bağlantı yeni sekmede açılacak.

 

Internet Explorer

 

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies Bu bağlantı yeni sekmede açılacak.

 

MozillaFirefox

 

http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies Bu bağlantı yeni sekmede açılacak.

 

Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/ Bu bağlantı yeni sekmede açılacak.

 

SMPL. https://www.hellosmpl.com/privacy-policy/Bu bağlantı yeni sekmede açılacak.

 

ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Çerez Politikası ile İlgili Önemli Hatırlatmalar

• ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ gerekli gördüğü durumlarda, kullandığı çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya internet sitesine yeni çerezler ekleyebilir.

• ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM Şirketi’nin çerez kullanımında yapacağı değişiklikler Çerez Politikasına yansıtılacaktır. Çerez Politikasını belirli zamanlarda inceleyerek, çerez kullanımı ile ilgili bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.

• ASAF EĞİTİM İNŞAAT TİCARET ANONİM ŞİRKETİ çerezleri Gizlilik Politikası kapsamında kullanmaktadır ve gerekli durumlarda Çerez Politikasını değiştirme hakkını saklı tutar.

Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

KVK Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca veri sahipleri;

• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

• KVK Kanunu ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

• Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Söz konusu haklarınıza ilişkin taleplerinizi;

  • bizzat şubelerimize gelip başvurarak veya;
  • kvkk@altinkure.k12.tr  mail adresinden veya
  • 0 (264) 275 20 17 numaralı İletişim Merkezimizi arayarak,

İletebilirsiniz. Talepleriniz en geç 30 (otuz) gün içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılacaktır.